C2B sluit zich aan bij LevelUp Group

25-05-2022 (10:25) - Bureaus

Het creatieve contentbureau C2B treedt toe tot de Amsterdamse LevelUp Group, een groep digital marketing agencies waaronder Netprofiler en ClickValue. Met het aansluiten van C2B wil LevelUp Group haar dienstverlening op het gebied van performance marketing, uitbreiden met creatieve competenties.
 
Daniël Markus, medeoprichter van LevelUp Group: “We zijn bezig met het neerzetten van een fullservice-bureaugroep gericht op groei in de hele customer journey van onze opdrachtgevers. Met onze 4 huidige labels behoren we tot de top in data, performance marketing en conversieoptimalisatie. Het toevoegen van creatieve content aan onze dienstverlening is een logische vervolgstap want het maakt onze digitale propositie completer. Met C2B breidt onze groep uit met een geweldig team dat klanten weet te binden met aansprekende award winning resultaten.”
 
Robert van Meer, medeoprichter van C2B: “De afgelopen 10 jaar hebben Tim Meuleman en ik een fantastisch bureau gebouwd waar we erg trots op zijn. De consolidatie in de markt is een feit. Daarom voerden we gesprekken met meerdere partijen. Met de directie van LevelUp Group was er meteen een klik. Hun medewerker-first-houding en focus op kwaliteit zijn echt onderscheidend en daarom zien we dit als een waardevolle stap voor onze klanten en ons team.”
 

5 labels en 130 medewerkers

LevelUp Group is in 2017 ontstaan uit de fusie tussen digital marketingbureaus Netprofiler en ClickValue. ClickValue heeft zich sindsdien gespecialiseerd in conversie optimalisatie programma’s. Daarnaast zijn binnen de LevelUp Group ook het B2B digital marketingbureau Leadscope en het data & analytics bureau Cloud Nine Digital actief. Door het aansluiten van C2B ontstaat nu een bureaugroep van 5 labels met 130 medewerkers. Alle bureaus zijn gevestigd in Amsterdam en de medewerkers van C2B trekken in de loop van 2022 in bij de andere LevelUp Group bureaus om zo de samenwerking te vereenvoudigen.
 
Tim Meuleman, oprichter en managing partner van C2B: “Dit jaar stonden we in de top van de Emerce 100 op #2 voor Social en Content bureaus en bij de top 10 voor hoogste NPS scores. Alle labels van LevelUp Group scoren op een vergelijkbaar niveau. Dat gaf me het vertrouwen dat we op elkaar aansluiten op het gebied van innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid en dat we samen een mooie toekomst hebben.”
 
C2B werkt onder meer voor New York Pizza, Rijksmuseum, Kanzi, Pensioenfonds Zorg & Welzijn, Zuivelhoeve en ID&T.
 

Media

Marketing

Economisch