IM Lounge breidt MT uit met Jan-Willem Stoop

30-05-2022 (17:23) - Bureaus

Jan-Willem Stoop (40) na zes jaar terug bij IM Lounge. Hij versterkt het MT van het Amsterdamse media performance bureau. Hiervoor was Jan-Willem Client Partner bij OMD Nederland en werkte hij in verschillende functies bij RAI Amsterdam en Lost Boys (onderdeel van Publicis).
 
Bij IM Lounge gaat hij zich in de rol van Business Director bezighouden met de commerciële strategie. Daarbij is hij de schakel tussen de accountteams en bestaande en nieuwe klantrelaties. Ook zal hij de samenwerking met de andere labels van Ace verder vormgeven.
 
Om de groei die IM Lounge doormaakt verder te stroomlijnen gaat Rutger Schouten (30) een compleet nieuwe functie vervullen bij het bureau. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen IM Lounge op media strategie en executie, gaat hij zich nu richten op de Strategie & Business Operations.
 

Over IM Lounge

IM Lounge is een Media Performance agency. Het bureau ontwikkelt datagedreven mediastrategieën en doen media-inkoop. Met een team van specialisten zorgt IM Lounge voor de juiste boodschap, gericht op de juiste doelgroep op het juiste moment voor klanten zoals Aldi, KWF, IG, Wij zijn Mind en Signify. IM Lounge is onderdeel van Ace. 


Media

Marketing

Economisch