Praxis biedt de makers 'eindeloos veel voordeel'

11-07-2022 (16:00) - Campagnes

Uit onderzoek van Praxis blijkt dat de Makers van Nederland daarbij goed op de kosten letten en dat zij het bijbehorende oriëntatieproces best ingewikkeld vinden.
 
In de nieuwe zomercampagne laat Praxis zien dat je niet ver hoeft te zoeken om voordelig te klussen. Want met de gratis Praxis Plus app krijg je heel veel voordeel. Wie ‘m downloadt krijgt 10% welkomstkorting op een artikel naar keuze, en wie de app al heeft krijgt steeds nieuwe kortingen, zoals tot 50% op verf. Daarnaast zijn er heel veel andere voordelen, zoals de eerste twee uur gratis een aanhanger huren, stappenplannen en de Rekenhulp Vloeren. Hiermee berekent de app heel makkelijk via de camera van je telefoon hoeveel laminaat of pvc je nodig hebt, inclusief snijverlies. Zo voorkom je dat je dat te veel koopt.
 

Modulaire campagne

De campagne loopt vanaf 11 juli de hele zomer. Gedurende deze lange periode zullen steeds andere voordelen onder de aandacht worden gebracht. Daarom is de campagne modulair opgezet, zodat steeds andere ‘videoblokken’ elkaar op kunnen volgen. Deze manier van filmen heeft ook als voordeel dat de campagne eenvoudig aan te passen is naar kortere formats voor online video, social media en page take-overs.
 

Credits

Verantwoordelijk bij Praxis Miranda Smit, Floor Barger, Isabella Vogelzang
Creatie Tim Visser, Thomas Overweg, Rogier Mahieu (CD)
Strategie Edward van de Ridder, Carlijn Danser
Account Edgar Rijnders, Mariëlle Bok, Luke Boots
Producer Swantje Hoppe
Video production en photography Freddy
Regisseur Kevin Boitelle
Animation & VFX Freddy
Mediastrategie UM