Sisi lanceert nieuwe campagne

14-06-2022 (11:46) - Campagnes

Sisi komt met een nieuwe cross mediale campagne waarin traditiegetrouw de Sisi rider een grote rol heeft. Voor het eerst vertolkt een vrouw de rol van Sisi rider. Rondrijdend met haar Sisi tuktuk fungeert zij als een soort rattenvanger van Hamelen door de bekende See See Rider tune uit de luidsprekers te laten schallen.
 
De commercial is genaamd 'Get out' en laat zien dat Sisi mensen bij elkaar brengt. De campagne bouwt voort op de campagne met Churandy Martina van 4 jaar geleden. Dit keer staat het samenkomen met vrienden centraal. Dit aan de hand van fresh consistency, alle belangrijkse Sisi drivers in een geupdate jasje. Zomers, vrolijk en met de bekende pay off; 'Take it easy, take a Sisi'. De campagne is wederom gemaakt door Joe Public Take-Away Advertising.

Stephan van Ee, marketing directeur bij Vrumona: "Het doel van de campagne is het versterken van de huidige merkkracht en het vergroten van de relevantie van het Sisi merk onder een brede doelgroep. Dit zie je terug in de vrolijke commercial met een sociaal karakter waar bekende Sisi elementen in een nieuw jasje zijn gestoken, natuurlijk in combinatie met een lekker, verfrissend glas Sisi"
 

Credits

Klant: Vrumona - Sisi
Verantwoordelijk bij klant: Esther Kulk & Charlotte Libaudiere
Bureau: Joe Public Take-Away Advertising
Strategie: Sanne Nobel
Account: Willemijn van Eeghen
Producer: Chariva Geurts
Creatie: Antoine Houtsma & Marcel Hartog
Productiemaatschappij: Joe Public Shoot & Smile TV
Regie: Antoine Houtsma
DOP: Menno Westendorp
Edit: Gert-Willem Visser
Post production: Captcha!
Geluid: Wouter Verhulst (The Soundary Studio)
Music Supervision & Re-recording: Wouter Verhulst (The Soundary Studio)
Zang: Kim Berkhout