Brooks Running en Chiquita bananen slaan handen ineen

15-06-2022 (11:47) - Marketing

Brooks Running en Chiquita slaan de handen ineen om ervoor te zorgen dat hardlopers optimaal kunnen rennen of joggen. Consumenten kunnen de komende zes weken kans maken op één van 65 paren Brooks Running Schoenen of één van 200 andere prijzen: ‘Pak die banaan en gáán!’ 
 
Naast de winst van de Brooks Running schoenen, krijgen de winnaars ook schoenadvies op maat bij één van de deelnemende hardloopwinkels.
 
Jamie Bacon van Brooks Running over de samenwerking: “Een samenwerking tussen Chiquita en Brooks Running lijkt misschien niet de meest voor de hand liggende, maar beide merken werken naar hetzelfde doel. Zowel Brooks als Chiquita willen consumenten motiveren om te streven naar een gezonde en actieve levensstijl. Wij zijn heel enthousiast over deze relevante samenwerking. Bananen zijn voor veel hardlopers een instant powerfood. Mede dankzij het grote bereik van Chiquita in de supermarkten, kunnen nu nog meer mensen kennis maken met Brooks Running.”
 
Peter Bolijn van Chiquita voegt toe: “Chiquita is bananas about running, zeggen we vaak. We zien running als een laagdrempelige 
 

Online actiepagina

Meedoen is eenvoudig: mensen kunnen via zich via de speciale online actiepagina van Chiquita aanmelden om kans te maken op één van de 65 paren Brooks Running Schoenen of één van de 100 t-shirts of 100 buffs. De actie loopt van 1 juni t/m 15 juli 2022.

  


Bureaus

Media

Economisch