Curlygirlmovement opent eerste flagshipstore in Amsterdam

10-06-2022 (11:53) - Marketing

Curlygirlmovement, het Amsterdamse merk in haarproducten met ruim 96.000 volgers en klanten wereldwijd, opent een flagship store in hartje Amsterdam. Het merk strijkt neer aan het Rokin 66 in Amsterdam, waar de nieuwe Curly Hair Spa & Store op 11 juni haar deuren opent.
 
Curlygirlmovement is in 2014 gestart door Shamilla Dewi. Haar kleinschalige zolderkamerhobby groeide uit naar een succesvolle onderneming met een uitgebreid assortiment haarverzorgings- en lifestyleproducten voor iedereen met krullen. Na grote online successen in zowel binnen- als buitenland, werd het tijd voor een fysieke winkel. De opening van de eerste curly flagshipstore brengt het merk beter in contact met de curly community. Deze community werd tot op heden nog niet vertegenwoordigd in het Amsterdamse winkelstraatbeeld, maar daar brengt Curlygirlmovement verandering in. Met de komst van de eerste Curly Hair Spa & Store worden goede verzorgingsproducten voor krullen eenvoudig toegankelijk voor alle curly girls & guys.
 

Interactieve curly experience

De flagshipstore is meer dan alleen een winkel waar producten verkocht worden. Vanaf het moment van binnenkomst word je ondergedompeld in een interactieve curly experience, waarbij educatie en maatwerk centraal staan. Het strakke interieur wordt gesierd door meerdere digitale displays, waarop tutorials te zien zijn van alle Curlygirlmovement producten. Daarnaast kun je bij de curly experts terecht voor persoonlijk advies, een haarroutine op maat en het testen van alle producten in de testing area. In de hair spa kunnen curly klanten bovendien terecht voor een proteïne-behandeling en het opstellen van een gepersonaliseerd verzorgingsschema om thuis mee aan de slag te gaan.
 

Bureaus

Media

Economisch