GREEN ROOM x BLACK BANANAS collab

20-05-2022 (11:51) - Marketing

Sports-inspired streetwear label BLACK BANANAS en DJ Like Mike van muziek label GREEN ROOM slaan de handen ineen. Het resultaat is een limited edition trainingspak dat vanaf vandaag 20 mei exclusief online beschikbaar is.

Wie een blik werpt op de zwart met neongroene GREEN ROOM x BLACK BANANAS designs, voelt een positieve en oprechte vibe. De samenwerking gaat dan ook terug naar de begin jaren van muziekfestival Tomorrowland (BE). Terwijl BLACK BANANAS aan de vooravond van de Nederlandse streetwear scene stond, ontstond in Antwerpen een vriendschap tussen like minded creatieve rebellen. De liefde voor mode en muziek bleek de voedingsbodem voor een diepe band binnen een bijzondere vriendengroep.

The lucky few die de hand weten te leggen op deze exclusieve tracksuit, worden bovendien verrast met een nog niet uitgebrachte track van Like Mike tijdens het openmaken van de cadeaubox.  Like Mike, die het trainingspak al een aantal keer droeg tijdens optredens, beschrijft de tracksuit als perfecte outfit voor verschillende gelegenheden. “Dit pak zit heerlijk, ik draag het zelf geregeld en heb er ook al in opgetreden. Het zit perfect voor verschillende gelegenheden."

De tracksuit zijn verkrijgbaar voor €179,95 via de website van BLACK BANANAS en Like Mike GREEN ROOM.


Bureaus

Media

Economisch