Thomas van der Vlugt wordt zakenpartner van Mark Tuitert in First Energy Gum

30-05-2022 (11:01) - Marketing

First Energy Gum gaat een volgende fase in en haalt met het aantrekken van Thomas van der Vlugt als partner een tweede gezicht en creatief marketing specialist binnen. De jonge start-up heeft, onder leiding van Olympisch kampioen Mark Tuitert, een cafeïne kauwgom ontwikkeld die je een snelle energie boost geeft en een gezond en makkelijk alternatief biedt voor energiedrankjes en koffie.

“Ik ontmoette Mark in 2018 tijdens een door Heineken georganiseerd F1 uitje. Hier gaf hij mij voor het eerst een FIRST gum en ik was gelijk verkocht. De afgelopen jaren hebben we elkaar goed leren kennen. Zo gingen we onder andere samen kitesurfen, skydiven en heli snowboarden. Ook op zakelijk gebied kunnen we goed sparren. Voor mij is dit de eerste stap als ondernemer, waarbij ik mijn creatieve kant en passie voor sport kan bundelen als nieuwe mede-eigenaar van First Energy Gum,” aldus Thomas van der Vlugt. 

Thomas van der Vlugt (1992) is programmamaker en presentator. Hij is bekend van onder andere het populaire YouTube-kanaal StukTV dat ruim 2,5 miljoen abonnees heeft, het Jachtseizoen (SBS6), De Bachelor (Videoland) en Onmogelijk (Youtube). Ook is Thomas ambassadeur van het Rode Kruis.


Bureaus

Media

Economisch