Yildriz kiest voor de Social Content Service van Talpa Social

02-06-2022 (12:51) - Marketing

Talpa Social, de full-service social agency van Talpa Network, heeft voor Yildriz een nieuwe social mediastrategie ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Yildriz wil met de nieuwe merkstrategie van Yildriz Wereldsauzen, onderdeel van Remia, een bredere doelgroep bereiken.
 
De eerste social ad-campagne voor de Turkse knoflooksaus van Yildriz is op 16 mei van start gegaan op Instagram en Facebook. Gevolgd door de TVC, ontwikkeld door het Bureau van Talpa Network. Het hele jaar door komen hier diverse creatieve concepten bij, zoals videocontent voor organisch bereik, social activaties met lekkere recepten en samenwerkingen met bekende content-makers.
 

Social Content Service

De Yildriz merkcampagne is bedacht door Talpa Social en onderdeel van de Social Content Service (SCS). Dit is een nieuwe service voor adverteerders en merken, waarbij de strategen van Talpa Social op basis van doelstellingen van de klant een op maat gemaakte social content strategie creëren; van contentontwikkeling tot distributie en optimalisatie.

Bob ten Berge, Head of Strategy bij Talpa Social: "We zijn inmiddels van start gegaan met een intensieve samenwerking met Yildriz, via ons nieuwe Social Content Service (SCS) voor adverteerders. Ons SCS-team heeft op basis van de gewenste doelgroep voor Yildriz een alles omvattende merkcampagne bedacht voor Instagram en Facebook, die we daarnaast vanuit Talpa Network ook op andere plekken laden: het netwerkeffect van Talpa Network. De campagne bestaat in de basis uit organische content die wij ontwikkelen en versterken door de inzet van advertenties en community management. We zorgen samen voor een constante contentflow, waardoor de online zichtbaarheid van het merk Yildriz blijft groeien."
 

Credits

Klant: Remia/ Yildriz Wereldsauzen
Verantwoordelijk bij klant: Chris Ek
Bureau: Talpa Social/ het Bureau
Talpa Social: Bob ten Berge
Client Lead Brand Partnerships: Gerdi Zuidema
Strategy: Lydia Fleuren, Elbrich Boelens
Projectmanagement: Serena Melenhorst
Redacteur: Laura de Graeff
Producer: Dewi Bollebakker
Content productie: Bram Bosson
 

 


Bureaus

Media

Economisch