50-plusser op TikTok wilt jongeren levenslessen bijbrengen

14-06-2022 (16:50) - Media

'Don’t take life too serious; including your selfies' is de lijfspreuk die 56-jarige Nederlandse TikToker Celesta, via haar succesvolle opbeurende en hilarische videos, graag aan onder andere jongeren wil meegeven.
 
Dat oud nooit oud is, je gek mag doen en niet altijd mooi hoeft te zijn, bewijst Celesta door het leven op de hak te nemen en mensen van elke generatie inspireert en vermaakt. Daarom stelt zij zich graag beschikbaar als voorbeeld voor een kort artikel omtrent de opkomende 50-plus social media generatie die de laatste jaren steeds meer onterecht genegeerd en zelfs gepest wordt.
 
Volgens Celesta lijken veel jongeren niet te beseffen dat zij zelf ook ooit 50+ worden en dat dat sneller is dan ze denken. Er valt veel te leren van 50 plussers voor de jongere generaties die steeds meer ten prooi vallen aan depressies, sociale druk en vaak niet eens weten hoe het is om gewoon jezelf te zijn. Door dit digitale tijdperk worden ze vaak al veel te snel geforceerd volwassen; wat ten koste gaat van creativiteit, objectiviteit en nuchterheid.
 
"Ik laat mij niet zomaar uitspugen als 50-plusser. Leuke video's maken, mijn neus optapen en mezelf nog idioter voordoen dan ik al ben is mijn ontsnappingswereld naast mijn eeuwigdurende biografie die ik sinds 2010 aan het schrijven ben."

 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

Bureaus

Marketing

Economisch