Gouden Film uitgereikt aan Nederlandse komedie All Inclusive

29-03-2023 (11:27) - Media

De komedie All Inclusive van Aniëlle Webster heeft de Gouden-status behaald. Hoofdrolspelers Tibor Lukács en Jennifer Hoffman kregen de Gouden Film uitgereikt van collega-acteur Frank Lammers. Het is de zesde Gouden Film die dit jaar is overhandigd.

De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival, met ondersteuning van het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds.

Over de film?

Wanneer Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) met hun dochter Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en zoon Bink (Bing van Son) besluiten op vakantie te gaan in een all inclusive-resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een pauze wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlifecrisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke all inclusive-cultuur moet Jacco de confrontatie aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral ook zichzelf.

Over de cast en makers ?

De film All Inclusive is gebaseerd op een idee van Tibor Lukács en is geregisseerd door Aniëlle Webster (Huisvrouwen bestaan niet, Wat is dan liefde, Swanenburg). Het scenario is geschreven door Dorien Goertzen (Wat is dan liefde) en Richard Kemper (Huisvrouwen bestaan niet). Greenfield Film Productions produceerde de film. De originele cast bestaat naast Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Aiko Mila Beemsterboer en Bing van Son, verder uit Frank Lammers, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Jochum ten Haaf, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Thijs Boermans, Sara Afiba, Sheila Payne en Tine Cartuyvels. De film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Production Incentive en Abraham Tuschinski Fonds. All Inclusive is door filmdistributeur WW Entertainment in meer dan honderd bioscopen uitgebracht. 


Bureaus

Marketing

Economisch