Dutch Weed Burger introduceert the new kids favorite

11-07-2022 (10:48) - Sustainable

Willen we een mooie toekomst voor de nieuwe generatie, dan zullen zij ook over moeten op een duurzame voeding en nieuwe eetgewoontes. En daar hoort dagelijks vlees en vis op het bord niet standaard meer bij.  
 
Dutch Weed Burger tovert daarom vissticks om naar de SeaSticks; de kids favorite in een vegan sticky.  Sinds kort verkrijgbaar bij Albert Heijn. Net als in alle producten van Dutch Weed Burger is zeewier uit de Oosterschelde het hero ingrediënt. De nieuwe SeaSticks zijn na de SeaNuggets het tweede product van het merk in de categorie ‘vegan sea food’.  
 
“Een vegan stick stond altijd al op mijn lijstje. Niet op de laatste plaats om de naam ‘sticky’, dat natuurlijk matcht met het woord ‘weed’ in onze merknaam. Met dit nieuwe product gaan we de strijd aan met een van de populairste visproducten, vissticks, en willen we iedereen - en met name de jongste generatie – iets beters voorschotelen,” aldus oprichter van Dutch Weed Burger, Mark Kulsdom.  
 
  image
 
De SeaSticks van Dutch Weed Burger zijn 100% plantaardig en zijn daarmee de duurzame keuze ten opzichte van reguliere vissticks  en hebben daarnaast de voedingsrijke nutriënten afkomstig uit zeewier. Ook is het anatal calorieën teruggebracht. Waar reguliere vissticks ruim 200 kilocalorieën per 100 gram opleveren, is dit getal verlaagd naar 130. Ook bevatten de SeaSticks 3.1 gram minder vet, 2.3 gram minder koolhydraten en bijna vijf keer zoveel vezels per 100 gram. 
 
De SeaSticks zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn voor een adviesprijs van €3.49.