Medicore en Studio Fik starten samenwerking

Medicore en Studio Fik starten samenwerking

07-06-2024 (12:49) - Bureaus

Medicore heeft Studio Fik gekozen voor een samenwerking die richt zich zowel op communicatievraagstukken als op creatieve input voor productontwikkeling van Medicore.

Medicore, is een speler in de gezondheidszorgtechnologie bie bekend staat om zijn geavanceerde en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen voor zorgverleners. Met een focus op innovatie en kwaliteit, wil Medicore de zorgsector transformeren door middel van technologie en data.

De samenwerking tussen Studio Fik en Medicore zal niet alleen gericht zijn op het verbeteren van marketingstrategie en communicatie-uitingen, maar ook op het leveren van creatieve input voor de lancering van nieuwe datagedreven producten die zorgverleners ondersteunen bij het nemen van beslissingen.

"Wij zijn blij met de samenwerking met Studio Fik," zegt Siep Kosse, CEO van Medicore. "Hun creatieve expertise en strategische inzichten helpen ons bij het laten landen van innovaties die het werk van zorgprofessionals ingrijpend zullen verbeteren."

Pepijn Rooijens, creatief directeur van Studio Fik, voegt hieraan toe: “Heel mooi dat we in een vroeg stadium creatieve ideeën kunnen bedenkende die helpen bij de productontwikkeling.”

 


Media

Marketing

Economisch