over Fonk magazine 

Powering creative people: inspiratie bieden, actief en op een positieve manier betrokken om creatieve mensen met elkaar te verbinden. Dat typeert de makers van Fonk magazinze sinds 2009.
 
Fonk magazine is tweetalig (Nederlands - Engels), verschijnt elke twee weken in print en als digitaal magazine. Meer dan ooit groeien autonome kunst en 'creativiteit in opdracht' naar elkaar toe. Zo komt het dat fonk magazine schrijft over (digital) design, kunst, cultuur, reclame, marketing, fotografie, streetart, mode, architectuur, media en nog veel meer. Met interviews, achtergrondverhalen & opinie en met tips voor onder meer tentoonstellingen, culturele evenementen, podcasts en muziek schetsen wij een actueel beeld van creatief Nederland. 
 

abonnementen

 

losse exemplaren Fonk magazine

Klik hier voor het archief van Fonk magazine, waar je de losse exemplaren kunt bestellen vanaf editie #315. Wil je graag een editie bestellen van vóór #315, neem dan contact op met abonnementen@fonkmagazine.nl. 
 

voor abonnees

Abonnees van Fonk magazines loggen met hun persoonlijke gegevens in op het FONK account. Hiermee is er toegang tot het digitale Fonk archief vanaf Fonk magazine editie #315 én alle jaaruitgaves van het Red alert.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuwe wachtwoord aan