Nieuw bureau Hotel L'Amour trapt af met HEMA-campagne

03-01-2023 (10:27) - Bureaus

Valérie Dekeuwer, Aad Kuijper, Martijn van Marle en Peter van Rij hebben een creatief bureau geopend in Amsterdam: Hotel L’Amour. Het bureau wil zich 'richten op merken die geliefd willen worden, en de liefde voor reclame centraal laten staan'. 

De oprichters vinden dat het verleiden van de consument de laatste jaren onder druk is komen te staan. “Gelukkig zien we een kentering in de markt en willen marketeers weer investeren in langlopende, opvallende campagnes”, aldus Aad Kuijper, die eerder reclamebureau Alfred oprichtte. 

Eerdere campagnes

Valérie Dekeuwer wordt Managing Director van het nieuwe bureau. Ze komt van TBWA/NEBOKO waar ze als Business Director werkte voor diverse grote klanten. Het viertal is verantwoordelijk voor veel grote campagnes in de afgelopen jaren, voor Calvé, ABN AMRO, Unox, De Landmacht, Melkunie, Jumbo, Kruidvat, Heineken, Campina en Albert Heijn. Daarmee wonnen ze meerdere Gouden Loekies en tientallen Effies.

Love brand HEMA

De eerste klant van Hotel L’Amour is al ingecheckt: HEMA. Martijn van Marle: “Een love brand bij uitstek waar we al onze liefde voor reclame in kwijt kunnen”. Bas Verheijen, CCO HEMA: “De campagne die Peter en Martijn voor ons hebben gemaakt bij DDB Unlimited werkt heel goed voor HEMA, dus we zijn blij dat we die nu kunnen voortzetten bij hun nieuwe bureau. En het zijn ook bijzonder aimabele mensen waar we gewoon graag mee werken. Die bureaunaam past goed bij ze.” 

Beeld: Oprichters Hotel L'Amour 


Media

Marketing

Economisch