Porsche Nederland selecteert Ovide Agency voor PR

Porsche Nederland selecteert Ovide Agency voor PR

30-08-2024 (11:38) - Bureaus

Porsche Nederland gaat van start met Ovide Agency voor de creatieve PR-campagnes in Nederland. Hiervoor werkt Ovide nauw samen met het Brand Marketing en PR team van Porsche in Nederland en het creatief bureau Dentsu Creative Amsterdam.

Ovide werkt sinds kort al aan de eerste campagnes en initiatieven van Porsche in Nederland die de komende maanden live gaan. Met Porsche breidt Ovide Agency haar portfolio uit als creatief en corporate PR-bureau voor merken als Netflix, Airbnb, Catawiki, Sonos, Top Notch Noah's Ark en Swinkels.

Marieke Verhaar-Fennis, mede-oprichter van Ovide Agency: “Porsche is een merk waar mannen én vrouwen van dromen. We zijn dan ook erg enthousiast dat we met zo’n iconisch merk samenwerken. Vooral in deze tijd waarin innovaties en verandering elkaar zo snel opvolgen in de auto-industrie. Onze ervaring op het snijvlak van innovatie, technologie en merkcampagnes betekent dat we een perfecte uitgangspositie hebben om Porsche in Nederland de weg te wijzen en samen het merk vorm te geven.”

Ruurd Neurink, Manager Marketing & Communication bij Porsche Nederland: “Al 75 jaar maakt Porsche in Nederland dromen waar. Niet alleen van rijders, maar ook van fans en liefhebbers. Net als onze auto’s zijn ook onze campagnes spraakmakend, Ovide Agency ondersteunt ons met de creatie en distributie onder de juiste doelgroepen. De eerste resultaten zijn veelbelovend en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking!”

Porsche viert in 2024 haar 75 jarig bestaan in Nederland. Daarnaast is dit het jaar waarin ook verschillende nieuwe modellen zijn geïntroduceerd zoals de volledig elektrische Porsche Macan, plus de nieuwe Porsche Taycan en Porsche 911. 


Media

Marketing

Economisch