Springbok neemt Belgisch Duke & Grace over

17-01-2023 (10:30) - Bureaus

Digital agency Duke & Grace wordt onderdeel van Springbok. Net als het recent overgenomen B Corp Make Sense is Duke & Grace gevestigd in Gent.

Door de overname is Springbok gegroeid naar 400 medewerkers, die samenwerken in Gent, Amsterdam, ‘s-Hertogenbosch, Antwerpen, Brussel en Mechelen. 

Duurzame groei

Duke & Grace combineert digitaal, data en creativiteit in hun brand experiences. De agency werkt internationaal voor merken zoals Barco en Netflix, maar ook voor lokale merken zoals Foodbag en Goed. Op termijn zal Springbok op de voordeur komen te staan. Bart De Waele, founder van Duke & Grace: “De visie van Springbok sluit naadloos aan bij de onze; we willen allebei werken aan duurzame groei voor merken en maatschappij.” 

A new era

Als start van de lanceringscampagne verschenen zondagavond op opvallende plaatsen in Gent (zoals het Gravensteen, de Boekentoren, Sint Pietersplein en de Schapenstal) beeldprojecties met de boodschap "A new era starts today", zodat het nieuws in Gent (en op sociale media) niet onopgemerkt voorbij zou gaan.


Media

Marketing

Economisch