Bikers for Animals wint Serieus Request voor Dieren

29-12-2022 (09:32) - Campagnes

De negende editie van Serieus Request voor Dieren is gewonnen door Bikers For Animals. Zij hadden het plan een speciale unit te kopen om verzwakte of zieke dieren die zorg te geven die ze verdienen. Samen met 40 ingediende dierenwensen van andere deelnemers werd er gestreden om een geldbedrag van € 3.500. 

Serieus Request voor Dieren is een initiatief van de Stichting Dierenhulp. Zelf een vrijwilligersorganisatie die zich 26 jaar via sterilisaties inzet om dierenleed tegen te gaan. Stichting Dierenhulp: “Onze actie is een knipoog naar de 3FM actie, waar het altijd over hulp aan mensen gaat. Wij zijn van mening dat ook dieren rechten hebben en hulp verdienen, vandaar dat wij 9 jaar terug deze jaarlijkse actie zijn gestart.”

Andere winnaars

Er kon gestemd worden op een van de deelnemende organisaties en hun ingediende projecten. Direct na kerst werden alle stemmen geteld en werd het prijzenbedrag van € 5.000 verdeeld over de eerste drie organisaties. Naast Bikers For Animals ontving de Stichting Galgo Project een bedrag van € 1.000 en het Drents Dierentehuis een bedrag van € 500.

Weer van start

Ook het komend jaar zal Serieus Request voor Dieren weer van start gaan, waarbij Nederlandse dierenorganisaties weer hun wens kenbaar kunnen maken.