Influencers brengen oliebollen langs voor Staatsloterij en Kansfonds

28-12-2022 (13:02) - Campagnes

De Staatsloterij doet samen met Kansfonds aan alle Nederlanders de oproep om tussen Kerst en Oud en Nieuw extra om te kijken naar de mensen in hun omgeving die het deze wintermaanden misschien extra moeilijk hebben. Collega’s en ambassadeurs van Nederlandse Loterij, samen met bekende sporters, BN’ers en influencers voegen de daad bij het woord en gaan dan op #oliebollenbezoek bij iemand in hun omgeving, of bij initiatieven van Kansfonds.

In samenwerking met Kansfonds - één van de goede doelen waaraan Nederlandse Loterij verbonden is - doet Staatsloterij deze speciale oproep om mensen in je omgeving extra aandacht te geven. Thomas van Vessem van Nederlandse Loterij; “al 65 jaar werkt Kansfonds aan een samenleving waarin we naar elkaar omkijken en ieder mens telt, een dak boven het hoofd heeft, voldoende geld heeft om van te leven én het gevoel heeft erbij te horen. Een krachtige en belangrijke missie die wij, vanuit Nederlandse Loterij, een bijzonder warm hart toe dragen. Om mensen die het in deze tijd van het jaar (extra) moeilijk hebben een hart onder de riem te steken, introduceert Staatsloterij samen met Kansfonds #oliebollenbezoek en nodigen zij iedereen uit om mensen in hun omgeving extra aandacht te geven”.

Beste Oliebollenbakker van Nederland

Kees Tol - die op 29 december op televisie de talentenjacht ‘De Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland’ presenteert - geeft de aftrap voor de actie en roept heel Nederland op om op #oliebollenbezoek te gaan. Verschillende bekende Nederlanders - onder wie Laura Ponticorvo, Pieter van den Hoogenband, Jetze Plat, Hugo Kennis, Kees Tol, Airen Mylene en Sven Kramer - treden in zijn voetsporen en zetten tussen Kerst en Oud en Nieuw iemand die hen na aan het hart staat in het zonnetje. 

Meer informatie is hier te vinden.