Rabobank lanceert nieuwe betaaloplossing zonder rente of kosten voor zakelijke markt

17-03-2023 (11:19) - Marketing

Rabobank lanceert als eerste Nederlandse bank in samenwerking met betaalmethode in3 een nieuwe online betaaloplossing voor de zakelijke markt: in3 Business. De nieuwe betaalmethode maakt het mogelijk om zakelijke aankopen in 3 termijnen te betalen, zonder kosten of rente.

Rabobank en in3 maakten dit onlangs bekend tijdens het betaalcongres ‘Toekomst van het Betalingsverkeer’. De betaalmethode geeft bedrijven meer financiële ruimte en de vrijheid om aankopen gespreid in 3 termijnen, binnen 60 dagen, te betalen. En dat alles zonder extra kosten voor de koper. De verkoper ontvangt gegarandeerd het gehele orderbedrag binnen 15 dagen. Hiermee worden veel zorgen rondom late of uitgestelde betalingen voor verkopers weggehaald.

“Wij zien vanuit de zakelijke markt, zowel vanuit de koper als de verkoper, veel vraag naar meer flexibiliteit in betalen. Met in3 Business bieden wij dit nu aan en vergroten we de financiële inclusiviteit van ondernemend Nederland door middel van een snelle, gemakkelijke en veilige betaaloplossing,” aldus Thomas Horn, Strategy Lead B2B innovatie bij Rabobank.
 


Bureaus

Media

Economisch