3FM live te horen vanuit Melkweg Expo tijdens ADE

3FM live te horen vanuit Melkweg Expo tijdens ADE

07-10-2024 (10:46) - Amsterdam Dance Event

Tijdens Amsterdam Dance Event is Melkweg Expo de thuishaven van NPO 3FM. Op de radiozender zijn dan sets en interviews te horen, in samenwerking met VPRO, NTR en PowNed live. Mis niets van ADE via 3FM, 3voor12 en de gratis NPO Luister-app.

Op vrijdag 18 oktober trappen 3FM-dj’s Jamie Reuter (PowNed) en Andres Odijk (voor PowNed) de live-uitzending in de Melkweg Expo af. In hun show staat het genre Drum & Bass centraal, waarbij ze de dj-cursus van Andres voorbij laten komen en daarop aansluitend komt Drum & Bass-duo T&Sugah langs in de studio. Eva Koreman (VPRO) is daarna met 3voor12 Radio tot 01.00 uur te horen, met live verslag vanaf het festival, interviews en sets van optredende dj’s.

Op zaterdag 19 oktober is Vera Siemons (NTR) te horen, waarna Justin Verkijk (NTR) de luisteraar de nacht in trekt, hij is dan tot 01.00 uur te horen. In deze uren wordt de luisteraar getrakteerd op live-sets van onder meer Carista en Coco Coquelicot. Er is een interview met The Blessed Madonna en verslag van de show van Bolis Pupil.

Voetjes van de vloer

Om de luisteraars écht in de stemming te laten komen voor ADE, hoor je op vrijdag 18 oktober tussen 09.00 en 19.00 uur: de 3FM Dance Top 133. De lijst wordt gepresenteerd door Jaimy de Ruijter, Ivo van Breukelen, Mart Meijer, Yoeri Leeflang en Rámon Verkoeijen.

3FM-dj Justin Verkijk host op donderdag- en vrijdagmiddag tussen 15.00 en 20.00 uur een klein feestje. In een kleine kelder waar maximaal zeventig mensen toegang krijgen zijn er sets van onder meer Rey Colino, BSS, en Matisa. De sets worden opgenomen en op een later moment op 3FM uitgezonden. Justin spreekt de optredende artiesten, waarvan de interviews te zien zijn op de social kanalen van 3FM. Tijdens ADE gaat The Beat langs verschillende feesten en conferenties om voor de social media kanalen verslag te doen.

Gratis tickets

Als dat al niet genoeg is, maken luisteraars van 3FM kans op passe-partouts voor het Amsterdam Dance Event van 7 tot en met 12 oktober. Wanneer zij het ticketalarm tijdens de middagshow Barend & Benner (PowNed) of The Beat (NTR) horen, kunnen zij appen naar de studio en maken zij zo kans op de gewilde all access-kaarten. Wie tijdens de radio-uren misgrijpt maakt ook via de online kanalen van 3FM kans op de tickets.