Willem van der Schoot vertrekt bij Havas Lemz

05-01-2023 (12:31) - Bureaus

CEO Willem van der Schoot vertrekt bij Havas Lemz. Hij richtte het bedrijf 14 jaar geleden samen met Mark Woerde op als LEMZ, één van de eerste 'do good'-reclamebureaus van Nederland. Inmiddels is Havas Lemz een B Corp. Nu draagt hij het stokje over aan Judith Peters, om zich te focussen op zijn BarnSessions.

Geweldige tijd

Willem deelt op LinkedIn: "Na 14 jaar LEMZ en B Corp Havas Lemz ga ik solo. Een geweldige tijd was het. Met dank aan al onze klanten, partners, collega’s en mijn MT vrienden van wie ik zoveel heb geleerd Mark Woerde, Peter De Lange, Ellen Mesdag, Remco Marinus, Tim Claassen en Erik Dijkstra. Mooie avonturen hebben we beleefd!

Dank ook aan Wessel van Eeden en alle collega’s van Justdiggit waarmee we al vanaf dag 1 zo intensief samenwerken. ‘Cooling down the planet together’ is een wereldwijde beweging geworden, een hoopvol en concreet perspectief in de strijd tegen klimaatverandering.

Met Judith Peters als nieuwe CEO van B Corp Havas Lemz trekken we met veel vertrouwen de lijn door om positieve impact in alles leidend te laten zijn. Als we onze samenleving en economie duurzaam willen veranderen, hebben we richtinggevende creativiteit en lef nodig!"

BarnSessions

Met BarnSessions gaat Van der Schoot vanaf nu sessies organiseren met directies en managementteams om nieuwe perspectieven voor hun organisatie en business te ontwikkelen. 

 


Media

Marketing

Economisch