Tweede editie MET AMS verbindt tech, cultuur en creativiteit

11-07-2023 (08:00) - Bucket list

Na een succesvol debuut in 2022 kondigt MET AMS een nieuwe editie aan. Van 1 tot en met 3 november 2023 wordt het Westergasterrein in Amsterdam omgetoverd tot de meest inspirerende plek op het gebied van AI, AR, VR, XR, 3D en Web3.

Dit jaar staat het festival in het teken van technologie, cultuur en creativiteit, waar ‘emerging tech & creative minds meet’.

MET AMS legt dit jaar de focus op de synergie tussen technologie, cultuur en creativiteit. Met onderwerpen als AI, AR, VR, 3D en Web3 brengt het festival een gevarieerd programma dat de verbinding tussen deze domeinen onderstreept.

Creativiteit centraal

Peter Meere, medeoprichter van MET AMS: "Met de tweede editie van MET AMS gaan we dieper in op hoe technologie creativiteit op een positieve manier beïnvloedt, en laten we door middel van leidende artiesten en merken zien hoe men impact maakt binnen verschillende industrieën. Dit jaar worden toepassingen zoals Augmented Reality en AI aan het programma toegevoegd. We willen met ons festival een inspirerende plek creëren waar je niet alleen alles te weten komt over deze nieuwe technologieën maar juist waar je kunt ervaren wat er allemaal mogelijk is. Hierbij staat creativiteit wat ons betreft altijd centraal."