over fonk magazine

Powering creative people: Inspiratie bieden, actief en op een positieve manier betrokken om creatieve mensen op een zo breed mogelijk terrein met elkaar verbinden. Dat typeert de makers van fonk magazine sinds 2009.


Zo komt het dat Fonk magazine schrijft over (digital) design, kunst, cultuur, reclame, marketing, fotografie, streetart, mode, architectuur, media en nog veel meer. Met interviews, achtergrondverhalen & opinie en met tips voor onder meer tentoonstellingen, culturele evenementen, podcasts en muziek schetsen wij een actueel beeld van creatief Nederland.


FONK is vanuit haar missie de motor achter diverse events en bekroningen, zoals New Kids on the Block (tegenwoordig in samenwerking met SAN Adverteerdersjury Nederland), de jaarlijkse verkiezing Coolest Dutch Brands, de jaarlijkse agency guide Red alert (print en digitaal) en de jaarlijkse FONK150 - Best Agencies of the Year verkiezing.


tweetalig

Fonk magazine is tweetalig (Nederlands – Engels), verschijnt elke twee weken in print en als digitaal magazine en maakt onderdeel uit van het platform waartoe ook de website fonkmagazine.nl behoort. Hier vind je dagelijks het snelle nieuws uit de marcom en de creatieve industrie. Onze dagelijkse online digest Fonk daily is een geliefd fenomeen en op onze social kanalen (twitter, facebook instagram, linkedin) maken wij onze berichtgeving en ons profiel compleet. 
 

abonneren

Kijk voor de verschillende abonnementsvormen, losse nummers van Fonk magazine en Red alert of de news digest fonk daily in onze webshop.
 
Abonnees klikken hier voor toegang tot fonk magazine.
 

opzeggen

Stuur ons een mail via deze link. Neem een opzeggingstermijn van vier weken voor afloop van het lopende abonnement in acht. Vergeet niet je abonneenummer te vermelden bij je opzegging.
 

nieuws of tips

Heb je nieuwstips of wil je iets melden aan de redactie? Geef het door.
 

Contact

telefonisch
0294-262360
06 53 705 506 (hoofdredactie) 
06 53 960 249

e-mail algemeen
info@fonkmagazine.nl
redactie@fonkmagazine.nl
abonnementen@fonkmagazine.nl
sales@fonkmagazine.nl

Voor meer contactgegevens ga je naar ons colofon

 
 
www.fonkmagazine.nl
Follow us on Twitter
Follow us on Facebook
Follow us on Instagram