Eerste Samsung Member Week in Benelux van start

Eerste Samsung Member Week in Benelux van start

17-04-2023 (11:46) - Creatie

Op 17 april gaan de eerste Samsung Member Weeks van start in de Benelux. Dat betekent dat gamers, muziekliefhebbers, creatievelingen en health goeroes twee weken lang rewards, inspiratie, masterclasses en deals exclusief kunnen vinden op samsung.com.

Op het Samsung Members-platform geeft Samsung next level-content terug aan de consument. Laat je bijvoorbeeld inspireren om dj te worden en ontdek welke gear je nodig hebt om je skills te ontwikkelen. Volg een creatieve masterclass over hoe je ontwerpt op je Galaxy Tab. Of win de Samsung Gaming Truck, zodat je een knalfeest kunt geven voor je vrienden. 

“Bij Samsung trakteren we onze Members iedere dag op unieke content en vele extra’s, maar tijdens de Samsung Member Weeks zetten we ze nog eens extra in het zonnetje,” zegt Jolien Klazinga, Head of Marketing & Communications bij Samsung Benelux. “Het is een platform voor onze trouwste gebruikers en die zijn erg belangrijk voor ons.”

Het Samsung Members-platform is sinds de oprichting in 2015 uitgegroeid tot een gemeenschap verspreid over de Benelux met meer dan 3,3 miljoen betrokken gebruikers. Aanmelden voor het platfom is gratis.