Ogilvy versterkt Management Team

Ogilvy versterkt Management Team

02-03-2023 (11:33) - Mensen

Ogilvy breidt Management Team uit met Head of PR Mark van Tol en Business lead Cindy Bij de Vaate. Beide seniors krijgen een leidende rol bij de verdere groei van het bureau.

Mark is in zijn rol als Head of PR eindverantwoordelijk voor het verder verstevigen van de PR capability van Ogilvy. Hij heeft meer dan 15 jaar marketing- en PR-ervaring aan zowel bureau- als klantzijde in multinationale omgevingen. Naast zijn Nederlandse nationaliteit is hij half Canadees. Hierdoor is hij als geen ander in staat om zowel Nederlandse als internationale communicatievraagstukken open-minded tegemoet te treden. Voorafgaand aan zijn dienstverband bij Ogilvy, was Mark werkzaam bij Edelman.

Als Business lead is Cindy bij e Vaate verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van key accounts. Met ruim vijftien jaar ervaring in klantbeheer en (digitale) communicatie bij agencies als DigitasLBI, Havana Harbor en MediaMonks is het Cindy toevertrouwd klanten excellente service te bieden. Onder haar leiding zijn merken als Nestlé Global waaronder Nestlé Starbucks, Unilever, Chevrolet en AkzoNobel naar een hoger niveau gebracht. Bij Ogilvy is Cindy verantwoordelijk voor het Vodafone Ziggo account.