Raad van Toezicht Stichting Delft Fringe Festival kondigt wijzigingen aan

29-04-2024 (16:50) - Mensen

De Raad van Toezicht van Stichting Delft Fringe Festival heeft een nieuwe samenstelling. Sinds 24 april is Corné Ran benoemd tot voorzitter van de raad. Daarnaast is Pim Deul de nieuwe toezichthouder binnen de raad.

Stichting Delft Fringe Festival organiseert een jaarlijks podiumkunstenfestival en andere activiteiten om jonge makers en publiek bij elkaar te brengen op onverwachte locaties door de stad Delft als podium te gebruiken. Hiermee proberen ze makers te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling, het theaterpubliek een unieke culturele ervaring aanbieden en het culturele aanbod in Delft te verbreden en verbeteren.

De Raad van Toezicht adviseert de stichting en houdt toezicht op de activiteiten van de stichting. De nieuwe voorzitter Corné Ran was sinds 2019 al vicevoorzitter van de raad. Daarnaast wordt het bestuur versterkt met de komst van Pim Deul. Pim is eigenaar/oprichter van het juristenkantoor PDD Legal Adviseren & Procederen. Daarnaast is hij sinds 2019 voorzitter van het bestuur van Stichting Afro Vibes, medeoprichter van de Verhalen -en Transformatie Commissie en curator/initiatiefnemer van het online kunstplatform Pimple’s Art Platform.