BLOOM your message introduceert nieuw plantbaar kerstdrukwerk

22-08-2023 (10:00) - Toeleveranciers

Het Schiedamse bedrijf BLOOM your message presenteert nieuw duurzaam, plantbaar drukwerk voor de kerstperiode. 

'De tijd van kerstkaarten met foto's of kerstpakketten vol met onzinnige spullen is wél echt voorbij. Steeds meer bedrijven zoeken, zeker rond de kerstperiode, naar een mooi duurzaam kerstgeschenk of kerstkaart. Met ons bloeipapier spelen we in op die behoefte. Wij werken enkel met Nederlandse zaden die bij- en vlindervriendelijk zijn. Door onze duurzame werkwijze mogen wij voor veel natuurorganisaties werken', zegt algemeen directeur Sun van Dijk.

Naast een nieuwe winkelcollectie die bestaat uit kerstkaarten op bloeipapier, plantbare kalenders en potloden waar dennenbomen uit groeien, biedt BLOOM ook de zakelijke markt veel mogelijkheden. Creatief directeur Querien Velter: 'Wij zijn specialist in het drukken van bloeipapier. Bedrijven kunnen bij ons zowel hun eigen kerstontwerp laten drukken, als gebruik maken van onze designs. Naast kerstkaarten maken wij ook plantbare kalenders, iedere pagina is te planten als de maand voorbij is, een echt zero waste product dat voorzien kan worden van een eigen logo’.

Komend maand vind je BLOOM your message op verschillende inkoopbeurzen zoals Trendz en de ShowUp.

BLOOM your message is een innovatief en duurzaam bedrijf. Alle producten van BLOOM dragen bij aan de biodiversiteit. Het bedrijf is geen groothandel, maar ontwikkelt haar producten zelf.