Makkelijk korting scoren

15-12-2021 (12:24) - Toeleveranciers

Wil jij makkelijk korting scoren? Wij vertellen je hoe

Wil jij makkelijk korting scoren? Er zijn diverse promoties waardoor je eenvoudig korting kunt scoren voor een product. Dit geldt voor zowel online producten als producten die in de winkel verkocht worden. Want ja, waarom zou je te veel betalen voor een product dat precies hetzelfde is? Echter vergt het wel tijd en energie om uit te zoeken hoe je de beste korting kunt krijgen. Wij hebben enkele manieren voor je op een rijtje gezet, zodat je makkelijk korting scoort.
 

Kijk eerst op vergelijkingssites

Wil je gemakkelijk korting scoren, dan raden we het je aan eerst op vergelijkingssites te kijken. Weet je welk product je precies hebben wilt, dan kun je dit via diverse vergelijkingssites opzoeken. Denk aan Tweakers, Beslist of Kieskeurig. Deze vergelijkingssites gaan vervolgens op zoek naar de goedkoopste aanbieder van dit product. Let wel op op de webshop betrouwbaar is. Check of de webshop een echt keurmerk heeft, zoals Thuiswinkel Waarborg en bekijk ook eens de recensies en of deze wel realistisch is. Let ook op hoeveel verzendkosten er bij het product bijkomen, want dit is van invloed op de uiteindelijke prijs.
 

Gebruik Google image search

Misschien weet je niet precies hoe je gewenste product heet of wat het type model is. Wat je dan bijvoorbeeld zou kunnen doen, is een deel van de omschrijving kopiëren en in Google plakken. De kans is groot dat je dan bij een andere webshop terecht zal komen die dit product ook heeft. Mocht dit niet werken, dan kun je ook Google image search gebruiken. Hierbij kopieer je de afbeelding van het product, waarna Google op zoek gaat naar hetzelfde product op meerdere websites. Zo kun je eenvoudig bekijken bij welke webshop je het product voor de goedkoopste prijs scoort.
 

Vraag winkelpersoneel naar komende acties

Wat je ook nog kunt doen, is het personeel van een betreffende winkel vragen naar de komende acties. Misschien wil je nu bijvoorbeeld een mooie vaas kopen, maar komt deze volgende week in de aanbieding. Het personeel is vaak goed op de hoogte van actuele en komende aanbiedingen, waardoor je jouw gewenste product voor minder geld kunt scoren. Misschien heb je het product dan niet meteen nu, maar wel de week daarop voor een scherpere prijs. Het loont dan ook zeker om het personeel te vragen naar actuele en komende acties.

Wij wensen je veel succes met onze tips!