Carice en Halina maken overstap naar Podimo

Carice en Halina maken overstap naar Podimo

22-08-2023 (12:18) - Audio

Podcastplatform Podimo breidt het portfolio uit met een populaire show: de podcast "Carice & Halina", van Carice van Houten en Halina Reijn is vanaf 23 augustus exclusief op Podimo te beluisteren.

De podcast is een coproductie van De Stroom en Man Up. Met eerdere overstappen van o.a. "De Stijn, Tobi en Jeppe Show", "Man Man Man", "Moordcast" en "De Zelfspodcast" weten steeds meer podcastmakers het podcastplatform te vinden.

Vliegende Start

Selin Karaaslan, Algemeen Directeur van De Stroom: "Bij De Stroom zijn wij constant bezig om per podcast en maker omstandigheden te creëren om inhoudelijk en commercieel het beste te kunnen presteren. Met Carice en Halina besloten wij op zoek te gaan naar een geschikt abonnementsplatform om de continuïteit en kwaliteit van de podcast te kunnen waarborgen. Al snel kwamen we erachter dat Podimo het beste past bij Carice en Halina en kijken we uit naar een duurzame samenwerking."
Tim de Gier, Head of Content Podimo Nederland: "Carice & Halina is al vanaf het begin een heel openhartige, grappige en gezellige show die in mum van tijd een publiek wist op te bouwen. Wij zijn trots dat we ze kunnen overhalen om op Podimo verder te gaan. Ik ben er van overtuigd dat we goed bij elkaar passen."

Daten, afvallen, seks en meer

Carice & Halina, een verbonden duo. Al meer dan twintig jaar vriendinnen, succesvolle actrices en sinds begin dit jaar podcasthosts. Juist nu Halina zich vaak aan de andere kant van de oceaan bevindt, hebben ze behoefte aan elkaars gezelschap en steun. Elke week praten ze elkaar bij over alles wat hen bezig houdt en kun jij meegenieten van het getetter op de door henzelf gediagnosticeerde ADD-stroom.

Foto: Marijke Aerden