Conferentie over mediamuziek terug tijdens ADE

Conferentie over mediamuziek terug tijdens ADE

11-10-2023 (14:34) - Audio

Op 18 oktober vindt BMIM x ADE Conference plaats. Het is een van de grootste conferentie in Nederland op het gebied van muziek in film, games, reclame, televisie en andere media.

Tijdens de coferentie duik je in de wereld van anime. Samen met componist kensuke ushio zullen Ellie Harrison (Crunchyroll, US) en Naho Saito (Aniplex, JP) de kansen die de wereld van anime biedt belichten in een panel. Verder zijn te gast op BMIM x ADE Conference onder meer componist Cristobal Tapia de Veer (componist, CA), meest bekend van zijn iconische soundtrack voor de HBO hitserie The White Lotus, Codie Childs (PlayStation, UK), Julia Chourgnoz-Villano (Ubisoft, FR), Tomas Louter (MediaMonks, NL), Richard Burki (Future Phonic Studios, NL), Lena Obara (Sector C, DE) en Jesper Gadeberg (Music Stylist, DK).

One on One

Onder de noemer One on One Sessions kunnen bezoekers aanschuiven bij meer dan 30 verschillende professionals om één-op-één kennis te maken, van gedachten te wisselen en stappen te zetten in mogelijke nieuwe business. Deze professionals zijn werkzaam bij 180 Amsterdam, Natwerk, DEPT, HALAL, Mr. Frank, Roorda, Fitzroy, The Gardeners, Wolfstreetmaar ook film professionals zoals regisseur Bobby Boermans, en ook Millstreet Films.

Maartje Glas, general manager Buma Music in Motion: 'Het is een ontmoetingsplek voor iedereen in de Nederlandse en internationale mediamuziek.'