Famke Louise haalt in ‘Money & Shine’ snoeihard uit naar haar haters

13-09-2023 (13:59) - Audio

Famke Louise is back met nieuwe muziek. Eerder dit jaar bracht ze de meer poppy songs ‘Dansen In Het Donker’ en ‘Switch’ uit, maar met ‘Money & Shine’ dropt Famke weer een keiharde hiphop track. Zoals we van haar gewend zijn is Famke niet bang om zich uit te spreken, in ‘Money & Shine’ haalt ze met snoeiharde bars dan ook keihard uit naar al haar haters.

Zoals veel artiesten heeft ook Famke een haat-liefdeverhouding met de media, maar voor de artiest was de maat vol toen ze thuis wakker werd en er paparazzi voor de deur stond. Het idee voor de track is toen ontstaan en samen met hitproducers Rocky & Vlado werd de track in no time gemaakt. ‘Money & Shine’ vertelt het verhaal waar Famke zelf vaak mee te maken heeft, namelijk bekendheid, negativiteit en haat. Met deze track wil ze iedereen laten zien dat ze zich hierdoor niet laat beïnvloeden en het haar alleen maar sterker maakt.

Famke Louise: “Met ‘Money & Shine’ wil ik laten zien dat wat mensen ook zeggen over mij ik gewoon door blijf gaan. Ik wil me gewoon bezighouden met alle leuke creatieve dingen die eraan komen en niet met alle negativiteit.”

‘Money & Shine’ is vanaf 15 september beschikbaar via alle streaming portalen.