Festivalbezoekers wandelen met Tim Knol en De Wandelclub tijdens Mañana Mañana

25-04-2023 (16:12) - Audio

Tim Knol, één van de twintig nieuw aangekondigde acts van Mañana Mañana, staat tijdens de editie van 2023 niet alleen als muzikant op het festival. De singer-songwriter trekt dit jaar zijn wandelschoenen aan en neemt festivalbezoekers mee op een persoonlijke en muzikale wandeltocht.

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni kan een selecte groep tickethouders zich aansluiten bij Tim en De Wandelclub voor een tocht rondom het festivalterrein van landgoed Oolde in Laren (Gld.). Tim Knol, singer-songwriter, loopt tijdens de komende editie van Mañana Mañana over het festivalterrein in Laren.

Akoestische sessies

Festivalbezoekers kunnen op vrijdag en zaterdag van het festival luisteren naar zijn muziek, maar ook samen met hem wandelen door de omgeving van landgoed Oolde. Tijdens corona, toen iedereen ommetjes maakte om even buiten te komen, richtte Tim samen met platenmaatschappij Excelsior Recordings zijn Wandelclub op: samen wandelen en onderweg luisteren naar muziek. Tim Knol en De Wandelclub nemen op Mañana Mañana bezoekers mee voor een mooie wandeling, waarbij onderweg akoestische sessies te horen zijn. De tocht wordt daarna muzikaal afgesloten op het festivalterrein. 

Meer dan 100 aangekondigde acts

Met de reeks nieuwe namen heeft Mañana Mañana meer dan 100 acts. Vier dagen lang zijn er, verspreid over 8 podia, veel verschillende genres te zien en te horen. Eén van de namen die dit jaar weer terugkeert op Mañana Mañana is chef-kok Nel Schellekens. Zij kookt al 25 jaar vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. Van kop tot kont. 0% waste, 100% taste. De band What The Hek is onderdeel van de dagelijkse show. Ricky Olombelo is beroemd op Madagaskar en verkoopt daar stadions uit. In Europa is deze muzikant vooral bekend bij liefhebbers van Afrikaanse muziek. Hij komt met twee bekende en ervaren artiesten naar Mañana Mañana. Bassist Teun Creemers en zijn vader, slagwerkfenomeen René Creemers.