Gerard Ekdom 'komt' in nieuwe commercial die ook te zien is op sites voor volwassenen

Gerard Ekdom 'komt' in nieuwe commercial die ook te zien is op sites voor volwassenen

14-08-2024 (13:38) - Audio

Gerard Ekdom vertelt op een wel heel opvallende manier dat hij binnenkort te luisteren is op Radio Veronica. In de nieuwe commercial - die ook te zien is op sites voor volwassenen - laat hij namelijk weten dat hij 'komt'.

In de versie van de commercial die op X-sites voorbij komt, meldt Gerard 'Ho, voordat je komt... Ik kom ook!' Vervolgens zijn onder anderen Gerards bekende collega's Rob Stenders, Wouter van der Goes, Frank van 't Hof en Frank Evenblij te zien. Als afsluiter ligt Gerard in bed met zijn vrouw, die ook aangeeft blij te zijn dat hij komt.

Uit veel verschillende onafhankelijke onderzoeken, blijkt al jaren dat een groot deel van de volwassenen regelmatig een site met volwassen content bezoekt. Cijfers variëren in verschillende onderzoeken van 'nagenoeg 99%' tot ongeveer de helft van alle mannen. Onder vrouwen ligt dit cijfer iets lager, gemiddeld 20 tot 40%. Pornhub ontving in 2021, toen het voor het laatst cijfers wereldkundig maakte, gemiddeld 80.000 gebruikers per minuut. Nederlanders spendeerden toen gemiddeld 10 minuten en 13 seconden per bezoek aan de site.

"Het leek ons een goed plan om deze ludieke commercial in te zetten op een breed scala aan platforms, om zo aan iedereen kenbaar te maken dat Gerard binnenkort 'komt'", aldus een woordvoerder van Mediahuis Radio. "De commercial past perfect bij het nieuwe Radio Veronica: iedereen is welkom in ons clubhuis en we willen onszelf vooral niet te serieus nemen!"

Voor wie desondanks nooit een site voor volwassenen bezoekt, is dit de getoonde video: