Monica Geuze te gast in business-podcast Anna Nooshin en Yeliz Çiçek

Monica Geuze te gast in business-podcast Anna Nooshin en Yeliz Çiçek

13-05-2024 (16:59) - Audio

In februari dit jaar hebben Yeliz Çiçek en Anna Nooshin hun gezamenlijke podcast ‘How to get the job (done)’ gelanceerd. Tijdens deze wekelijkse podcast bespreken Anna en Yeliz alles over carrière maken en ondernemen.

Geheel in lijn met hun motto ‘Real queens don’t gatekeep’ delen ze hun netwerk en kennis met alle vrouwen die het net zoals zij willen maken in de mode- of mediabusiness.

Glowen en growen

Elke maandagochtend komt een nieuwe aflevering online, met deze week vlogger, influencer en businesswoman Monica Geuze. De zakenvrouwen delen in de podcast al hun kennis die zij de afgelopen 12 jaar opdeden in de media- en modewereld en zeker niet zonder een kritische noot of lach, want ze delen ook een innige vriendschap. Van investeren tot personal branding en tips voor effectief netwerken: alle onderwerpen om je business of carrière te laten glowen en growen komen voorbij.

Ook worden elke week vragen behandeld die vrouwen stellen via Instagram of TikTok over een bepaald onderwerp en bellen de dames met een expert uit de sector, die op hun ‘speed dial’ zit. Denk aan de psycholoog waar Yeliz maandelijks op de bank zit, de investeerder waar Anna veel mee werkt of de modestylist waar Yeliz al jaren mee samenwerkt in de bladenwereld.

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.