Nieuw Goed Verhaal van Alexander Klöpping live

23-03-2023 (11:04) - Audio

Vandaag gaat er een nieuwe aflevering van Alexander Klöppings podcast "Goed Verhaal" live: uit representatief onderzoek van Motivaction voor de podcast Goed Verhaal blijkt dat de afhankelijkheid van Nederlanders van hun smartphone groot is. Opvallende resultaten:

58% van de Nederlanders zou liever een week geen seks hebben dan geen smartphone te kunnen gebruiken (43% van de mannen kiest voor een week zonder seks tegenover 72% bij vrouwen).

Vooral jongeren willen hun smartphone niet opgeven in ruil voor seks. In de groep 18 t/m 24 jaar kiest 81% om een week geen smartphone te gebruiken. Verder analyseert internetondernemer en podcastmaker Alexander Klöpping onder meer: de rol van smartphones in het dagelijkse leven, in hoeverre Nederlanders zichzelf verslaafd noemen en in hoeverre Nederlanders belang hechten aan het merk van hun smartphone

De aflevering van “Nederlanders en hun smartphone” is vanaf vandaag te beluisteren.

Over Goed Verhaal

Goed Verhaal is een plek waar getalenteerde podcastmakers vrij spel hebben om te maken wat ze willen. In de vorm die zij kiezen. Er is maar één voorwaarde: het moet een goed verhaal zijn, goed verteld. Zo’n verhaal dat je van iemand hoort en dat je door móét vertellen. Iedere week luister je naar een nieuwe aflevering van Goed Verhaal bij Podimo.