Nieuw seizoen voor prijswinnende Tech(Girl) Podcast weer van start

08-06-2023 (09:00) - Audio

TechGirl.nl lanceert het derde seizoen van de TechGirl Podcast. Vorig jaar sleepte de podcast nog de Dutch Podcast Award binnen, in de categorie ‘Tech&Games’ uitgereikt door BNR.

In de TechGirl Podcast gaat techjournalist Anke Horstman in gesprek met andere tech vrouwen om te zien wat hen opvalt in de wereld van IT, technologie en gadgets. Onderwerpen die de revue passeren zijn actuele thema’s, zoals de nieuwste software onthullingen, kunstmatige intelligentie, veiligheid, de nieuwste gadgets en social media. Luisteraars kunnen boeiende gesprekken verwachten waarin host Anke Horstman samen met bekende en onbekende gasten inzicht in deze onderwerpen geeft.

“Met TechGirl.nl willen we zoveel mogelijk vrouwen, meisjes en anderen bereiken om te laten zien hoe leuk, nuttig en handig technologie is. En dat het niet alleen een (tech) wereld voor mannen is. We willen juist een stem geven aan de tech vrouwen die Nederland rijk is. Zij krijgen doorgaans veel te weinig het podium!”, vindt Anke Horstman, oprichter en eigenaar van TechGirl.nl.

“We zijn het hele jaar door actief op onze blog, Instagram en TikTok, en met een jaarlijks podcastseizoen weten we nog veel meer mensen te inspireren en vermaken”, aldus Anke. “We zijn nog steeds zo trots op de Dutch Podcast Award. Deze prijs heeft ons alleen maar meer motivatie gegeven om het dit jaar nog leuker, slimmer, en gezelliger te maken in de afleveringen.”

Het nieuwe seizoen van de TechGirl.nl podcast is per direct beschikbaar op alle grote podcastplatforms, waaronder Apple Podcasts, Spotify en Google Podcasts. Abonneer je hier als je geen enkele aflevering te missen.