Sensation kondigt line-up aan met ACRAZE, Diplo & MK en Oliver Heldens

12-04-2022 (12:14) - Audio

Sensation keert na vijf jaar terug naar de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De verwachtingen voor het event op 2 juli waren al hooggespannen en de organisatie kondigt nu de komst van ‘s werelds meest bekende house artiesten aan. Zo betreden ACRAZE, Diplo & MK, Franky Rizardo, MALAA, Noizu, Oliver Heldens en Sunnery James & Ryan Marciano het podium betreden tijdens deze 133e wereldwijde editie van de grootste club op aarde.
 
Op de mainstage is de uit Florida afkomstige sensatie ACRAZE te bewonderen, die zowel de Britse top 10 als de derde plek in de Amerikaanse Billboard Dance Chart wist te bereiken met de enorme hit 'Do It To It'. Een must-see is het back-to-back optreden van Diplo en house legende MK. Diplo ontving lovende kritieken voor zijn onlangs uitgebrachte titelloze album. MK is het pseudoniem van Marc Kinchen, die talloze remixen maakte voor artiesten als Lana Del Rey, Mark Ronson, Wankelmut en Nightcrawlers. De Nederlandse ster-dj Franky Rizardo, een van de grootste exportproducten van de Nederlandse housemuziek, maakt zijn langverwachte debuut op Sensation, nadat hij als aspirerend dj het evenement zelf vaak heeft bezocht.
 
Frankrijk wordt in de line-up vertegenwoordigt door Malaa, een favoriet van Parijzenaar Tchami en zeker geen onbekende op ’s werelds grootste festivals. Rasentertainer Lee Grant keert terug als de ‘stem van Sensation’, terwijl de rijzende ster Noizu voor het eerst zijn opwachting maakt op het event. Deze uit Los Angeles afkomstige artiest staat op het favorietenlijstje van Skrillex. Een van de grootste en meest geliefde producers uit de dance wereld Oliver Heldens betreedt na zijn overweldigende ADE-shows opnieuw het podium in Amsterdam. Sensation-residents Sunnery James & Ryan Marciano spelen een thuiswedstrijd en maken de line-up van de main arena compleet. Samen met de indrukwekkende line-up van de gloednieuwe Silver Stage in de Deluxe-area, met onder anderen Biscits, Dombresky, La Fuente, Martin Ikin, Mr. White en RAYNOR, belooft dit een van de meest spraakmakende edities van Sensation ooit te worden. Vaste bezoekers weten dat ze een show van wereldklasse mogen verwachten, die een lust voor zowel het oog als de oren is.
 
De volledige line-up in alfabetische volgorde:
 
Main
ACRAZE
Diplo & MK
Franky Rizardo
Malaa
Noizu
Oliver Heldens
Sunnery James & Ryan Marciano
Hosted by: Lee Grant
Silver Stage (Deluxe)
Biscits
Dombresky
La Fuente
Martin Ikin
Mr. White
RAYNOR