ShowHeroes Group lanceert The Digital Distillery Podcast Network

20-09-2022 (10:50) - Audio

De ShowHeroes Group heeft The Digital Distillery Podcast Network gelanceerd. De podcastserie bespreekt thema’s op het gebied van digitale media op internationaal niveau. De eerste twee afleveringen staan inmiddels live en gaan over het verdwijnen van third-party cookies, inhousing, programmatic en het naderende einde van reclamebureaus.
 
Met de nieuwe podcast, gepresenteerd door Phil McDowell, wil ShowHeroes marketeers helpen hun kennis te vergroten op het gebied van programmatic, media-inkoop en contentcreatie. Dit willen ze bereiken door in iedere podcast internationale experts binnen verschillende digitale mediadisciplines aan het woord te laten.

“Marketeers krijgen meer en meer met verandering te maken”, aldus Erik Dubbeldeman, Countrymanager ShowHeroes Benelux. Brand Safety, het verdwijnen van third-party cookies, en ook de uitfasering van de Open Market spelen een belangrijke rol hierin. Maar de krapte op de arbeidsmarkt, verantwoord ondernemen, hybride werken en innovatie zijn volgens Dubbeldeman ook belangrijke thema’s die in de digitale mediawereld besproken moeten worden. Dat alles leidt ertoe dat marketeers bijna dagelijks moeten anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. “Door ervaringen en kennis uit te wisselen willen we de luisteraars helpen.”
 

Digital Distillery-event

Het format van de podcast is geïnspireerd door het Digital Distillery-event van de ShowHeroes Group dat door heel Europa wordt georganiseerd. Op deze invitation-only conferenties komen altijd maximaal 100 geselecteerde digitale-mediaprofessionals en thought leaders bijeen om de laatste ontwikkelingen in de markt te bespreken. De laatste editie was afgelopen mei in Wenen. In Amsterdam is het evenement voor de laatste keer in 2019 georganiseerd, een nieuwe datum voor de Nederlandse editie is nog niet bekend.
 

Waar te beluisteren

De podcast, met verhalen van ondernemers en tips van experts, is vanaf nu te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Google, Amazon en de website van de ShowHeroes Group.