Sizzer organiseert muzikale tour voor internationale creatieve industrie

Sizzer organiseert muzikale tour voor internationale creatieve industrie

28-02-2023 (11:45) - Audio

Het Amsterdamse muziekbedrijf Sizzer is een samenwerking aangegaan met het productiebedrijf Goodhouse en de internationale muziekgigant Downtown Music en nodigt de creatieve industrie uit om nieuwe muziekacts te ontdekken die de toekomstige cultuur zullen vormgeven tijdens de komende 'Originators Tour'.

De tour zal in maart, april en mei plaatsvinden. De eerste bevestigde show is met Coby Sey, en zal te zien zijn in Londen in EartH Kitchen op 14 maart. Sey's kenmerkende aanwezigheid als performer en producer biedt een veranderlijke, desoriënterende visie op clubmuziek dat aangevuld is met live instrumentatie.

De toekomst horen

Het evenement biedt de creatieve industrie de kans om de muziek van de toekomst te horen. Een groep opkomende artiesten, zorgvuldig geselecteerd vanwege hun culturele impact en cutting-edge muzikaal vakmanschap, zal optreden tijdens een reeks shows in Berlijn, Londen en Parijs. De optredens zijn exclusief toegankelijke voor de reclame-industrie en zullen worden ondersteund met korte portretten die Goodhouse maakt van elk van de deelnemende acts.

Het onverwachte

Brand Manager Dion Holla van Sizzer - die het initiatief leidt - zegt: "Bij Sizzer doen we de dingen graag anders. Zoals het gezegde luidt: ‘Craft is what we are expected to know; art is the unexpected use of our craft’, en met deze tour willen we echt iets onverwachts creëren. Originators is zoveel meer dan een coole line-up en een leuk feestje: het is een kans om uitzonderlijke nieuwe artiesten te ontdekken die de creatieve agenda zullen veranderen door middel van cutting-edge muzikaal vakmanschap."