Toine van Peperstraten aan de slag voor JOE

Toine van Peperstraten aan de slag voor JOE

04-01-2024 (11:34) - Audio

JOE kondigt vandaag een nieuw hoofdstuk aan voor de radiozender: Toine van Peperstraten gaat wekelijks programma maken op JOE.

Toine van Peperstraten: "Ik heb enorm veel zin om elke week het weekend in te luiden met de luisteraar. Samen duiken we elke vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur in de schatkist van de muziekgeschiedenis met 'Top 40 Nummer 1 Hits'."

Vaste programmering

Hij is vanaf vrijdag 12 januari elke vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur te horen met het programma 'Top 40 Nummer 1 Hits'. Ook Kimberley Dekker, Edwin Noorlander en Ingrid Perez krijgen een plek in de vaste programmering van JOE. Zendermanager Iwan Reuvekamp: "We zijn trots dat ook Toine voor JOE heeft gekozen en iedere vrijdag de Top 40 Nummer 1 Hits gaat presenteren. Je kent de nummer 1 hits allemaal en dus het ideale programma om je weekend te starten. Wederom een bewijs van de ambitie van JOE, 2024 wordt een prachtig jaar."

Kimberley & Edwin

Ze begonnen tijdens de opstartfase op JOE en dat beviel zo goed dat Kimberley Dekker en Edwin Noorlander een eigen programma krijgen in de vaste programmering. Kimberley maakt op dit moment de ochtendshow en als Coen Swijnenberg en Sander Lantinga starten, verhuist zij naar de middag van 13.00 tot 16.00 uur. Hiermee begint ze aan een nieuw avontuur bij JOE en laat ze Qmusic achter zich. Edwin Noorlander blijft zowel op Qmusic als JOE te horen en neemt uiteindelijk van maandag t/m donderdag het tijdslot 19.00 tot 22.00 uur voor zijn rekening. 

Nieuwe start

Vlak na de lancering van JOE afgelopen september werd Dennis Ruyer als eerste naam in de vaste programmering bekendgemaakt. Hij is vanaf maandag 15 januari te horen op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur. Ook radio-dj Kai Merckx trapt in het nieuwe jaar af met zijn eigen programma op JOE. Hij presenteert vanaf 26 februari elke maandag t/m donderdag de middagshow tussen 16.00 en 19.00 uur.