Vijf audioboeken voor tijdens de feestdagen

Vijf audioboeken voor tijdens de feestdagen

20-12-2022 (11:53) - Audio

Podimo deelt een selectie voor vijf audioboeken die te beluisteren zijn via hun platform, waar je jezelf tussen de festiviteiten door even in kan verliezen. 

Spin
Een splinternieuwe thriller van Lars Kepler, waarin raadselachtige moorden centraal staan. De dader geeft de politie mysterieuze hints om het moorden te stoppen, maar kunnen zij hem ook echt een halt toe roepen? Of is het al te laat, en is ook de politie gevangen in het web van de moordenaar.. Een meeslepend verhaal waar je alle tijd mee vergeet.

Opgeruimd!
“Even Marie Kondo’en” - een uitspraak die je vast wel eens voorbij hebt horen komen. De methode van opruimguru Marie Kondo leert je om alles wat je niet echt nodig hebt weg te doen. Ideaal om naar dit luisterboek te luisteren tijdens - jawel - het opruimen!

Dingen die je alleen ziet als je er tijd voor neemt
Het creëren van rustpunten in onze drukke levens; daar draait het om in deze megabestseller van de Koreaanse boeddhistische monnik Haemin Sunim. Geen beter moment dan de kerstvakantie om stil te staan bij onze drukke agenda’s en hoe we de rust kunnen terugbrengen. 

Gletsjer
Het nieuwste boek van Suzanne Vermeer. Twee zussen gaan samen op wintersport. Wat begint als een heerlijk weekje quality time, verandert in een regelrechte nachtmerrie wanneer een van de twee zussen noodlottig verongelukt. Maar was het wel een ongeluk? De overgebleven zus heeft haar bedenkingen en gaat op onderzoek uit.

Judas

Astrid Holleeder vertelt in Judas over haar leven met haar broer, topcrimineel Willem Holleeder. Hoe was hun jeugd, wat was de invloed van de Heineken-ontvoering op het gezin en hoe heeft zij er samen met haar zus Sonja voor gezorgd dat Willem nu levenslang achter de tralies zit? Een indringend familieverhaal dat je niet snel loslaat.