Youtube-formatie Bankzitters lanceert podcast

Youtube-formatie Bankzitters lanceert podcast

11-01-2024 (09:55) - Audio

Podcastplatform Podimo introduceert een nieuwe show. De podcast 'Bankzitters: Achter de Schermen', van de Youtube-formatie Bankzitters is vanaf vandaag, donderdag 11 januari te beluisteren.

Wat krijg je als je vijf mannen aan tafel zet die, naar eigen zeggen, overal verstand van hebben? Volgens de heren zelf de leukste podcast van Nederland. In 'Achter de Schermen' bespreken de Bankzitters alle drama uit showbizz Nederland, andere actualiteiten en hun persoonlijke levens. Geen onderwerp wordt gemeden en elke kans om elkaar af te zeiken wordt met beide handen aangegrepen.

Meningen ventileren

Bankzitters: "Toen wij benaderd werden door Podimo met de vraag of we onze gesprekken in een podcastvorm wilden gieten op hun platform, hoefden we niet lang na te denken. Een perfecte omgeving om al onze meningen te ventileren, onze ervaringen uit het vak te delen maar toch voornamelijk elke kans zullen aangrijpen om elkaar belachelijk te maken. Die was bij deze gevonden!"

De eerste aflevering is vanaf vandaag te beluisteren op Podimo. Vanaf 1 februari komt de podcast uitsluitend op Podimo. Een BN'er-special is vanaf vandaag exclusief op Podimo te horen.

Bankzitters

Voor hun bijna 900.000 abonnees maken Raoul (29), Matthy (28), Robbie (25), Koen (25) en Milo (24) twee keer per week een video waarin de gekste onderwerpen voorbijkomen. Met meerdere hitnoteringen, twee uitverkochte eigen shows in de AFAS Live en een vierdubbele notering in de Top2000 timmeren de mannen ook muzikaal behoorlijk aan de weg.