Gratis Museumavond in Design Museum en Noordbrabants Museum

Gratis Museumavond in Design Museum en Noordbrabants Museum

25-10-2023 (13:16) - Bucket list

Het Noordbrabants Museum en Design Museum Den Bosch organiseren een gratis Museumavond. Een avond vol kunst, muziek, spoken word, dj's, rondleidingen, performances - en meer.

Design Museum Den Bosch

Bij Design Museum Den Bosch vier je tijdens de Museumavond alle mogelijke vormen van de liefde, in het kader van de tentoonstelling Ontworpen liefde. Laat een liefdesbrief op maat schrijven door de postillon d’amour, krijg een antwoord op al je liefdesdillema’s tijdens een consult bij de Liefdesdokter of schuif aan bij de poëzieworkshop om een razend romantisch liefdesgedicht te schrijven.

Noordbrabants Museum

Midden in de tentoonstelling Brueghel: de familiereünie ontdek je voor één avond  verhalen tijdens de spoken word-tour. In de Tuingalerij van het museum, komen twee werelden samen in een muzikale performance bij de kunstwerken van Hemaseh Manawi Rad. Op het voorplein van het museum maak je kennis met een indrukwekkend nieuw kunstwerk in de museumcollectie – waarover tijdens deze Museumavond een korte film in première gaat.

De Museumavond en alle activiteitenzijn gratis toegankelijk op 3 november. Reserveren is niet nodig. Het Noordbrabants Museum en Design Museum Den Bosch openen de deuren om 19.00, en de avond duurt tot 23.00. Alle leeftijden zijn welkom, al zijn sommige activiteiten (met name Striptopia) alleen geschikt voor 18+.