Kaartverkoop achtste editie Paff van start

Kaartverkoop achtste editie Paff van start

13-09-2024 (10:53) - Bucket list

De kaartverkoop van de achtste editie van Paff is gestart. Het filmfestival vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 6 oktober, met Het Ketelhuis als hoofdlocatie. Paff is een initiatief van Het Parool en distributeur September Film, waarbij het publiek weer van de nieuwste kwaliteitsfilms kan genieten die als voorpremière te zien zijn.

Veel van de films zijn geselecteerd voor de grote filmfestivals van Berlijn, Cannes, Venetië en Toronto. THE OUTRUN, MONSIEUR AZNAVOUR en ANORA zijn een greep uit het programma. De openingsfilm MEGALOPOLIS en de slotfilm KNEECAP worden ook vertoond in Cinecenter, FC Hyena, FilmHallen, Kriterion en Rialto de Pijp. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via de theaters en via www.paff.nl.

Het programma

Paff vormt een overzicht van de belangrijkste arthousefilms van het nieuwe culturele seizoen. Hiermee presenteert het festival zich als podium voor auteursfilms; films waarin de hand van de regisseur duidelijk zichtbaar is. Op het programma staan: ANORA (Sean Baker), ARMAND (Halfdan Ullmann Tøndel), EMILIA PÉREZ (Jacques Audiard), EN FANFARE (Emmanuel Courcol), HET BOEK VAN ALLE DINGEN (Ineke Houtman), IN LIEBE, EURE HILDE (Andreas Dresen), LA COCINA (Alonso Ruizpalacios), L'HISTOIRE DE SOULEYMANE (Boris Lojkine), LEE (Ellen Kuras), LOVEABLE (Lilja Ingolfsdottir), MONSIEUR AZNAVOUR (Mehdi Idir en Grande Corps Malade), MY FAVOURITE CAKE (Maryam Moghadam, Behtash Sanaeeha), PARADIJS (Bobbie Koek), PARIS TEXAS (4K Restoration, Wim Wenders), PRATEN MET DE NACHTWACHT (Theu Boermans), PUSHER (Nicolas Winding Refn), QUAND VIENT L'AUTOMNE (François Ozon), SEX (Dag Johan Haugerud), SING SING (Greg Kwedar), SONS (Gustav Möller), THE APPRENTICE (Ali Abbasi), THE OUTRUN (Nora Fingscheidt) en VINGT DIEUX (Louise Courvoisier). De openingsfilm van dit jaar is MEGALOPOLIS van Francis Ford Coppola en het festival wordt zondagavond afgesloten met KNEECAP van Rich Peppiatt.