Kaartverkoop Mañana Mañana gestart

Kaartverkoop Mañana Mañana gestart

02-02-2024 (15:59) - Bucket list

De kaartverkoop van Mañana Mañana is gestart met Super Early Bird korting. De hele maand februari kunnen mensen profiteren van fikse korting op ticketprijzen.Het evenement vindt plaats op 13, 14, 15 en 16 juni 2024.

Dat komt neer op een dagticket voor € 27,50 (met € 10,- korting op de reguliere ticketprijs) en een heel festivalweekend voor € 89,- (€ 36,- minder dan de reguliere ticketprijs). 

Van rock naar poëzie 

Mañana Mañana 2024 belooft knus, intiem en verrassend te worden, met achter elke boom een nieuwe ontdekking. Verken het Larense woud en ontdek de bospiano of ga op zoek naar een nachtelijke rave in de Tipi. Net zoals in voorgaande jaren boekt Mañana Mañana talentvolle opkomende muziek- en theateracts, vaak net voor hun grote doorbraak. Denk aan jazzpianist Ruben Hein, de ongelofelijk coole rock-'n-rollband The Shivas (VS), het hiphop-punktrio Hardslag, de garagerockband The Sha-La-Lees (BE/NL), festivalvriend en troubadour Dan Wilson (VK), reggaehelden Starfish, psychedelische popband Zuster Zonnebloem, het discodans-verkleedfeestje van Aerobic Funk, het knetterende punkrockgeweld van Femme Fugazi en theater van Jones and Barnard (VK) en Poëzie Centrale.