Succesvol eerste weekend van Ben & Jerry's experience in Rotterdam

Succesvol eerste weekend van Ben & Jerry's experience in Rotterdam

09-09-2024 (13:12) - Bucket list

Na het succes van vorig jaar keert Ben & Jerry's terug met de Chunky Experience in Rotterdam. Aankomend weekend zijn de deuren van de pop-up nog één keer geopend.

Bezoekers krijgen een geheel gratis smaakbeleving en ontdekken een wereld vol Chunks en Swirls. Ze maken kennis met de nieuwste smaken en kunnen gepersonaliseerde pints samenstellen. Ook geeft de activatie bezoekers een beter begrip hoe het ijsmerk zich inzet voor een betere wereld.

Afgelopen donderdag werd de phygital ervaring geopend met een influencerevent, gehost door Gwen van Poorten Julia Heetman, gevolgd door een drukbezocht eerste weekend met 1200 bezoekers. Dit bezoekersaantal is te danken aan de succesvolle samenwerking tussen GoSpooky, Tasty Lemon, Group M en &MediaGroup.

Maar er staar nog meer op de planning: in week 38 wordt de activatie uitgebreid met een opvallende Digital Out of Home op het Leidseplein in Amsterdam.

Dit weekend is de Ben & Jerry's pop-up acitvatie voor de laatste keer te bezoeken op steenworp van Rotterdam Centraal (in de Hofbogen, Raampoortstraat 16). De experience is geopend op vrijdag 16 september van 16:00 tot 21:00 en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00. Toegang is gratis.