Ticketverkoop voor Friends of Search 2025 gestart

Ticketverkoop voor Friends of Search 2025 gestart

06-09-2024 (14:28) - Bucket list

Op 13 maart 2025 organiseren brancheverenigingen DDMA en VIA Nederland de 12e editie van Friends of Search, in de Kromhouthal in Amsterdam. 

De line-up van Friends of Search wordt nog samengesteld maar de eerste sprekers zijn al bekend. Niemand minder dan Lily Ray (Amsive), Rand Fishkin (SparkToro), Wil Reynolds (Seer Interactive), Andrew Lolk (SavvyRevenue), Bastian Grimm (Peak Ace), Jes Scholz (Jes Scholz Consulting) en Carrie Rose (Rise at Seven) betreden op 13 maart het podium. Meer sprekers volgen binnenkort, met als resultaat een programma met een mix van internationale topsprekers op het gebied van SEO en PPC.

Friends of Search Awards

Tijdens Friends of Search worden wederom de Friends of Search Awards uitgereikt. Deze unieke competitie geeft ambitieuze SEO- en PCC specalisten de kans om hun talent en vaardigheden te laten zien het gehele werkveld. De winnaars kunnen zich zelf rekenen tot de beste in het Nederlandse Search-vakgebied en mogen dan ook hun winnende case presenteren tijdens Friends of Search op 13 maart 2025. De inschrijving opent binnenkort.

Over Friends of Search

Met ruim 750 bezoekers per jaar is Friends of Search de grootste searchconferentie van de Benelux. Elk jaar komen consultants, marketeers en bedrijven in groten getale naar het evenement om te leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO en SEA en zo hun searchstrategieën te verbeteren. Als bezoeker is Friends of Search hét moment om te sparren met internationale, toonaangevende vakgenoten en antwoord te krijgen op al je vragen. Meer informatie op de website: friendsofsearch.com/nl

Early Bird-tickets voor het congres zijn verkrijgbaar via: friendsofsearch.com/nl.

Over DDMA

DDMA is de grootste branchevereniging voor marketing en data. Wij zijn een netwerk van ruim 360 merken, non-profits, uitgevers, bureaus en tech-leveranciers die data succesvol en verantwoord willen inzetten voor marketingdoeleinden. Wij duiden ontwikkelingen op het gebied van technologie, regelgeving en ethiek en brengen marketeers, dataspecialisten en juristen bij elkaar om hen te helpen groeien in hun vak. Ook bevorderen we zelfregulering en zijn we gesprekspartner van beleidsmakers en toezichthouders. Voor meer informatie: www.ddma.nl.
Over VIA Nederland

VIA is hét netwerk dat de hele marketingketen verbindt en samen met de meer dan 250 leden de markt vooruithelpt. Een netwerk waarin plaats is voor data, media, creatie en technologie en voor iedereen in de branche. Van CEO’s tot starters en van professionals werkzaam bij adverteerders, media-, reclame- en communicatiebureaus en ad-techplatformen tot exploitanten en uitgevers. Want wij geloven dat verbinding de motor van vooruitgang is. Voor meer informatie: vianederland.nl