EF2 agency treedt toe tot Happy Horizon groep

EF2 agency treedt toe tot Happy Horizon groep

23-02-2023 (10:01) - Bureaus

Happy Horizon neemt het creatieve en digitale agency EF2 over. Met deze toevoeging wil Happy Horizon haar positie als een van de meest toonaangevende digital agencies in Nederland verder versterken.

EF2 heeft een sterke vertegenwoordiging van klanten in de non-profit- en B2B-sector en is hiermee een aanvulling op de al bestaande proposities in deze sectoren van Happy Horizon.

Volgens Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon, is deze overname een belangrijke stap voor de groei en uitbreiding van Happy Horizon: "We zijn verheugd om EF2 bij onze groep te verwelkomen! EF2 is een mooie aanvulling op de bestaande dienstverlening van de Hubs Apeldoorn en Arnhem met name op het gebied van webdevelopment & technology waarin EF2 excelleert. Die regio wordt daarmee direct versterkt.”

Pesoonlijke ontwikkeling belangrijk

Evan Pierik, eigenaar van EF2, is eveneens enthousiast over de overname: "We zijn trots op het werk dat we bij EF2 maken en zijn blij om ons aan te sluiten bij Happy Horizon. We timmeren al sinds 2010 aan de weg. Met de toetreding tot Happy Horizon, kunnen we de behoefte van onze klanten breder bedienen. Dat maakt het niet alleen voor onze klanten een stuk prettiger om met ons te werken, maar maakt het ook voor onze vakidioten weer een stuk uitdagender. Die persoonlijke ontwikkeling vinden we heel belangrijk. Met een grotere organisatie achter ons, komen er meer kansen en nog mooiere projecten onze kant op. En dat avontuur willen we graag aangaan. Bovendien liggen de culturen heel dicht bij elkaar en dat voelt goed.”

Het team van EF2 blijft opereren vanuit Veenendaal en heeft hiermee een korte lijn met hubs Apeldoorn en Arnhem van Happy Horizon. 


Media

Marketing

Economisch