iO neemt Deens Peytz & Co over

iO neemt Deens Peytz & Co over

08-09-2022 (09:13) - Bureaus

End-to-end agency iO betreedt de Deense markt met de overname van hdigital agnecy Peytz & Co. Hiermee bevestigt iO haar engagement om te investeren in Scandinavië.
 
iO, een agency dat strategie, creatie, content, marketing, en technologie samenbrengt om klanten in hun volledige communicatie en digitale transformatie te ondersteunen, breidt uit naar nieuwe markten met de overname van Peytz & Co, een van de leidende digitale agencies in Denemarken. Na het buy-and-buildtraject in de Benelux is de tijd rijp om verder te bouwen in Scandinavië, zegt CEO Pieter Janssens.
 

Deense full-service pionier

Peytz & Co is een toonaangevend digitaal agency, gespecialiseerd in betrouwbare en efficiënte ontwikkeloplossingen op maat voor gerenommeerde Deense merken. Tot de klantenportefeuille behoren onder meer Fitness World, Chr. Hansen A/S, en het Deens Meteorologisch Instituut. Peytz & Co, met een omzet van €10,3 miljoen, is een hefboom voor iO's verdere Scandinavische groei en zorgt voor een toestroom van meer dan 100 digitale experts binnen het agency.
 
Laust Jørgensen, CEO bij Peytz & Co: "Peytz & Co en iO delen dezelfde missie: samen digitaal vooruitgaan met klanten en de maatschappij om toekomstbestendige oplossingen te creëren. We kijken er echt naar uit om deel uit te maken van de Scandinavische expansie."

Foto : Laust Jørgensen, CEO Peytz & Co; Henrik Segergren, Growth Director, iO Nordics
 

Media

Marketing

Economisch